SA "VUJADINA" NA KIPAR: Fudbaleri Vojvodine počeli zimske pripreme sa novim trenerom Bandovićem

Novosti online

08. 01. 2024. u 22:41

OD igrača očekujem da daju sve od sebe, da rizikuju i greše, ali i da pokažu dobar kvalitet podržani energijom sa klupe i da znaju da sam uz njih.

СА ВУЈАДИНА НА КИПАР: Фудбалери Војводине почели зимске припреме са новим тренером Бандовићем

S.B.

To je danas popodne, na prozivci i prvom ovogodišnjem treningu za start zimskih priprema, istakao Božidar Bandović, novi trener fudbalera Vojvodine, treći u sezoni i 49. po redu imenovan stručnjak Novosađana od početka ovog veka.


- Srećan sam i zadovoljan što sam u Vojvodini, velikom klubu u kojem rad predstavlja poseban izazov. Takođe, želeo sam da se vratim u naš fudbal i da budem deo novog miljea koji Vojvodinu vraća na mesto koje joj pripada po dugoj tradiciji i uspesima. Zato hvala predsedniku Dragoljubu Zbiljiću i klupskom rukovodstvu na ukazanom poverenju- kaže Bandović.

Novi strateg novosadskog superligaša, koji je preuzeo klupu od Ranka Popovića, naglasio je da je njegov prethodnik bio na dobrom putu.

- To je istina kao i da Vojvodina mora stalno da ide napred, na bolje. Igrački kadar je veoma dobar ali imamo nameru da  pojačamo kvalitetan tim na nekim pozicijama, kako bismo pojačali i konkurenciju u timu. U tom smislu su nam potrebna istinska pojačanja koja će zaista da pruže svoj doprinos ekipi. Statistika govori da je Vojvodina primila mnogo pogodaka jesenas i na tom polju moramo poraditi a namera je da uz lepu igru idu i rezultati - istakao je Bandović.

Novosađani će uvodni deopiprema odraditi na terenima svog fudbalskog centra „Vujadin Boškov“ da 18. januara putuju na Kipar na dvonedeljni, glavni deo zimskih priprema.


Na spisku se na početku priprema nalazi 30 igrača: Lazar Carević, Nemanja Toroman, Ranko Puškić, Marko Bjeković, Milan Lazarević, Stefan Đorđević, Guram Giorbelidže, Stefan Bukinac, Đorđe Crnomarković, Igor Jeličić, Lazar Rosić, Siniša Tanjga, Radomir Milosavljević, Mateus Indio, Uroš Nikolić, Dejan Zukić, Vladimir Miletić, Asmir Kajević, Lazar Jovanović, Norman Kembel, Filip Malbašić, Ivan Vukčević, Mihajlo Butraković, Andrija Radulović, Aleksa Vukanović, Mihajlo Ivanović, Stefan Vukić, Milan Kovačev, Petar Sukačev i Andrej Borak.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)