PRVI ODLAZAK SA MARAKANE! Zvezda se rastaje sa jednim od najboljih igrača

Novosti online

28. 12. 2023. u 08:30

PRVI čovek kluba Zvezdan Terzić najavio je tokom konferencije za medije po završenoj polusezoni da treba očekivati odlazak određenog broja igrača u januaru.

ПРВИ ОДЛАЗАК СА МАРАКАНЕ! Звезда се растаје са једним од најбољих играча

FOTO: FK Crvena zvezda/ N. Mitić

Jedan od razloga je, kako sam ističe, velika konkurencija, odnosno pojedini igrači nisu bili zadovoljni minutažom kod Baraka Bahara.

Petorici igrača ističe ugovor narednog leta, to su rezervni golman Zoran Popović, zatim trojac defanzivaca Aleksandar Dragović, Naser Điga i Nemanja Milunović, kao i Aleksandar Katai. 

Međutim, kako piše Sportski žurnal, prema informacijama koje stižu iz Ljutice Bogdana, najbliži odlasku već ove zime je Osman Bukari.

Reprezentativac Gane je i prošle sezone snažno privukao pažnju na sebe, a posle odličnih igara i ozbiljnog učinka u Ligi šampiona (dva gola i dve asistencije), biće pravo malo čudo ukoliko brzonogi napadač ne bude prodat u predstojećem prelaznom roku.

Na poslednjem večitom derbiju Bukarija je pratilo više od 10 predstavnika različitih evropskih klubova, interesovanje je veliko i ostaje da se vidi za koliko novca će otići.

Nezvanično, cena bi vrlo lako mogla da bude veća od deset miliona evra.

BONUS VIDEO: ODMAH POSLE NOLETOVOG PORAZA: Vidite šta je selektor Srbije uradio na mreži

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)