ČUKARIČKI UBEDLJIV ZA KRAJ: "Brđani" razbili Mladost (VIDEO)

Tanjug

22. 12. 2023. u 16:53

FUDBALERI Čukaričkog pobedili su ovog petka na domaćem terenu ekipu Mladosti iz Lučana rezultatom 3:0 (2:0) u odloženoj utakmici 9. kola Superlige Srbije i u dobrom raspoloženju idu na zimsku pauzu.

ЧУКАРИЧКИ УБЕДЉИВ ЗА КРАЈ: Брђани разбили Младост (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/Tibor Illyes

Golove za ekipu sa Banovog brda postigli su Ibrahim Endijaje u 7. minutu, Mihajlo Cvetković u 43. minutu i Igor Miladinović u 70. minutu.

Ono što je zanimljivo kada je ovaj meč u pitanju je to da je domaćin uputio čak 26 šuteva ka golu rivala, a ekipa Tomislava Sivića je to uradila samo jednom. Ipak, tome je sigurno doprineo i crveni karton koji je dobio Nikola Ćirković u 15. minutu.

Tim Igora Matića je prvi deo sezone okončao četvrtom mestu na tabeli sa 29 osvojenih bodova, dok je klub iz Lučana na osmoj poziciji sa 25 bodova.

U prvom kolu prolećnog dela sezone "brđani" će gostovati ekipi Radnika u Surdulici 10. februara, dok će Mladost na megdan izaći ekipi Vojvodine Novom Sadu.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)