BAHAR BLISTAO OD SREĆE: Trebala nam je ovakva utakmica, nepohodno je da pružamo dobre partije

Novosti online

06. 12. 2023. u 20:24

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali (5:0) niški Radnički na stadionu “Rajko Mitić” u osmini finala Kupa Srbiju, a utiske nakon ubedljive pobede i plasmana u četvrtfinale je izneo šef stručnog štaba – Barak Bahar.

БАХАР БЛИСТАО ОД СРЕЋЕ: Требала нам је оваква утакмица, непоходно је да пружамо добре партије

FOTO: FK Crvena zvezda

 - Bila nam je potrebna ovakva utakmica. Golovi nam veoma znače na polju samopouzdanja. Dosta mladih igrača je nastupilo na današnjem meču i bili su zaista dobri, zadovoljan sam. Moramo da prikažemo isti pristup i u subotu - istakao je Barak Bahar.

Zadovoljan je trener Zvezde prikazanom igrom u osmini finala Kupa Srbije.

- Nije bitno ko igra, važno nam je da svaki igrač koji dobije priliku pokaže stav na terenu, onda će rezultat biti kao danas. Neophodno je da nastavimo da pružamo dobre partije.

Istakao je izraelski strateg da nije bilo lako igrati po izuzetno hladnom vremenu, ali i da su navijači crveno-belima pomogli na susretu protiv ekipe iz Niša.

- Zagrejali su nas, s obzirom da je veoma hladno. Pružili su nam podršku, ali su nam potrebni i subotu, očekujemo ih - zaključio je Barak Bahar.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)