"POKUŠAĆEMO DA UČINIMO NEMOGUĆE": Rašović preporodio Al Fejhu, pa pred plej-of Lige šampiona Azije poručio...

A. I.

06. 12. 2023. u 15:35 >> 15:36

SRPSKI stručnjak koji predvodi Al Fejhu pravi velike rezultate sa klubom iz Al Majmaha. Narandžasto-plavi po prvi put u istoriji igraju u Ligi šampiona Azije, a sa kormila ih predvodi Vuk Rašović, koji je u kratkom razgovoru za Novosti analizirao impresivnu sezonu ne tako bogatog kluba iz Saudijske Arabije.

ПОКУШАЋЕМО ДА УЧИНИМО НЕМОГУЋЕ: Рашовић препородио Ал Фејху, па пред плеј-оф Лиге шампиона Азије поручио...

FOTO: Fudbalski savez Saudijske Arabije

Navikli smo od Al Hilala, Al Nasra i nekih drugih klubova iz Saudijske Arabije da dovode multimilionska pojačanja, a Al Fejha nema Kristijana Ronalda, Aleksandra Mitrovića, Sergeja Milinković Savića... i druge velike zvezde, ali je u prvoj sezoni učešća u Ligi šampiona Azije klub izborio mesto među 16 najboljih.

U kratkom razgovoru, Vuk Rašović je analizirao veliki uspeh kluba čije boje brane Milan Pavkov i Vladimir Stojković. Iz regiona je tu još i Gojko Cimirot.

- Napravljen je veliki uspeh plasmanom među šesnaest ekipa u Aziji. U jakoj grupi, gde je bio Ahal, Al Ain... Uspeli smo da budemo drugi i napravimo iznenađenje. Niko to nije očekivao, prvi put igramo Ligu šampiona. Sva četiri kluba iz Saudijske Arabije prošla su dalje, počeo je Rašović.

Njegov klub ove sezone iz nedelje u nedelju čini nemoguće, a srpski stručnjak nada se da će to i nastaviti.

- Najverovatnije ćemo u plej-ofu igrati sa Al Hilalom, Al Nasrom, Al Itihadom... Bez obzira na sve, sada nam treba odmor, imamo par povređenih igrača. Posle idemo na dobre pripreme, treba biti spreman u februaru, pokušati nemoguće i napraviti još jedno iznenađenje, poručio je Rašović.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)