''DOBRO POZNAJEMO RIVALE, CILJ JE OSMINA FINALA'' Nemanja Gudelj o pritvnicima na Evropskom prvenstvu

Novosti online

03. 12. 2023. u 13:04

Reprezentacija Srbije igraće na Evropskom prvenstvu nakon 24 godine, a juče je oformljena i grupa C u kojoj će ''orlovi'' nastupiti. U grupi će naš nacionalni tim igrati sa Danskom, Slovenijom i Engleskom, a član reprezentacija Nemanja Gudelj izneo je svoj sud o rivalima Srbije.

ДОБРО ПОЗНАЈЕМО РИВАЛЕ, ЦИЉ ЈЕ ОСМИНА ФИНАЛА Немања Гудељ о притвницима на Европском првенству

FOTO: M. Vukadinović

-Verujem da ćemo i biti na očekivanom nivou, 110, na svakoj utakmici. Imaćemo onda dobru šansu da realizujemo i naredni cilj, izlazak iz grupe i plasman u osminu finala – naveo je.

Dodao je da nema lakih protivnika.

-Nema lakih protivnika… Engleska je danas jedan od najjačih timova u Evropi. Danska godinama dokazuje da je ozbiljna, organizovana i disciplinovana ekipa. Slovenija, takođe. Igrali smo sa Dancima i Slovencima poslednjih godina, odlično se poznajemo – jasan je Gudelj.

Naš nacionalni tim prvi duel igra protiv Engleske 16. juna od 21 čas u Gelzenkirhenu, dok će ostala dva igrati u Minehnu prvo 20. sa Slovencima, zatim pet dana kasnije sa Dancima.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)