KAKVA BI TO BOMBA BILA! Juventus uzima Zvezdinog vunderkinda

Novosti online

01. 12. 2023. u 08:39

Jovan Mijatović nalazi se na meti skauta Juventusa, prenosi kao jednu od značajnijih vesti "Gazeta delo sport".

КАКВА БИ ТО БОМБА БИЛА! Јувентус узима Звездиног вундеркинда

FOTO: M. Vukadinović

Naime, sportski direktor "stare dame" Kristijano Đuntoli dobio je povoljne analize skauta o kvalitetima napadača Crvene zvezde, a i sam je mogao da se uveri koliko je u ovom času sposoban da se nosi sa iskusnim igračima u UEFA Ligi šampiona.

"Zemljak Dušana Vlahovića igra za Zvezdu, ima samo 18 godina, ali je već igrao i u Ligi šampiona i to su primetili u Juventusu, gde su mladi napadači dobijali šansu", piše Gazeta.

Po informacijama eminentnog sportskog lista, Đuntoli šparta Evropom u potrazi za mladim, talentovanim igračima i pored Mijatovića na spisku Juventusa su vezni igrač Kopenhagena Runi Bardži, igrač podgoričke Budućnosti Vasilije Adžić i Asan Udraogo iz Šalkea.

FOTO: FK Crvena zvezda

 

Prema specijalizovanom sajtu Transfermarkt, Mijatovićeva vrednost je 1.800.000 evra. Ove sezone je u Ligi šampiona upisao tri meča, dok je u Superligi na deset utakmica četiri puta zatresao mrežu, a ugovorom je vezan za Zvezdu do juna 2026. godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)