TURBULENTNA SITUACIJA ZA PARTIZAN I ZVEZDU: "Večiti" nemaju kad da dođu sebi od šokova

Novosti online

30. 11. 2023. u 18:40

U naredna tri dana biće odigrani mečevi 17. kola fudbalske Superlige Srbije. i to nakon što su u prethodnih šest dana Partizan i Crvena zvezda doživeli bolne poraze.

ТУРБУЛЕНТНА СИТУАЦИЈА ЗА ПАРТИЗАН И ЗВЕЗДУ: Вечити немају кад да дођу себи од шокова

FOTO: M. Vukadinović

Šampionsku trku Zvezda nastavlja posle novog poraza u Ligi šampiona, a neuspeh na gostovanju Jang bojsu ozvaničio je da nema ništa od evropskog proleća za crveno-bele, dok Partizan treba da se iskupi za "pet šamara", odnosno rezultaski debakl protiv TSC-a koji je napunio mrežu crno-belih u minuloj rundi srpskog fudbalskog prvenstva.

No, krenimo redom.

U petak će najpre biti odigrana dva meča šampionata naše zemlje u najpopularnijem sportu. Fudbaleri Novog Pazara će od 16.30 dočekati Javor, dok je dva sata kasnije u Subotici na programu susret Spartaka i Radnika.


U subotu se igraju tri utakmice: Mladost će u Lučanima dočekati Železničar od 15.30, dok je u isto vreme u Beogradu na stadionu u Humskoj na programu derbi 17. kola SLS između Partizana i Vojvodine, koja je u minulom kolu sa 1:2 izgubila od Zvezde. Fudbaleri Voždovca će u subotu od 19 časova dočekati IMT.


Program u nedelju od 13 sati u Beogradu otvaraju fudbaleri Čukaričkog i kragujevačkog Radničkog. Napredak će u 15 časova dočekati Crvenu zvezdu, dok je poslednji meč 17. kola prvenstva Srbije na programu od 17 sati u Bačkoj Topoli gde će TSC igrati sa niškim Radničkim.


Prvo mesto na tabeli Superlige Srbije u fudbalu drži Partizan sa 40 bodova, dok je Crvena zvezda druga sa 37. TSC ima 29, Novi Pazar 23, Mladost i Vojvodina po 22, Čukarički i Javor po 20 bodova, itd.

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDO NEVIĐENO! Trener dao ostavku na poluvremenu, a onda je klupski lekar preuzeo ekipu - ono što se potom desilo, zaprepastilo je sve!