Jovan Mijatović nalazi se na meti skauta Juventusa, prenosi kao jednu od značajnijih vesti "Gazeta delo sport".

Stefan

01.12.2023. 09:10

Prodajemo mlade igrače nakon 1. solidne sezone za nikakve pare. Zašto bismo investirali vreme u njih i forsirali ih nekoliko godina, kako bismo izvukli 15-20 mil. za transfer, ako u prvoj godini nakon što jedan igrač pokaže svoj potencijal možemo da zaradimo milionče ili dva na brzaka?! To je ta logika.

Brđanin

01.12.2023. 12:19

Da, svakako bomba - ali ona tempirana koja će u paramoarčad razbiti i ono malo kvaliteta što je ostalo u domaćem fudbalu. Talentovane klince nam odvode za "daj-šta-daš", a mi zato trošimo državne pare da dovedemo neke strance čije se fudbalsko znanje svodi na potpisivanje "jakog" ugovora. I onda se čudimo što nas na terenu "vozaju" Švajcarci, Kiprani i Moldavci.

Srbija

01.12.2023. 18:08

Kakva bre bomba, zvezdine bombe nisu cak ni petarde nego pracke! Koji veliki klub ce da uzme nekog zvezdinig bre. Setimo se tako tzv velikih talenata Jankovica koji sada igra slovenacku ligu, Jovica koji samo kolo moze da igra sada, braci Ilic koji su trebali harati premijer ligom, itd, itd, itd.....sve promasaji. Kakav bre Mijatovic, ko ga je gledao u Svajcarskoj pre 3 dana nece ni dinar za njega dati. Jankovic u najavi!