"IMAMO DOBRE IGRAČE, ZNAJU DA IGRAJU": Oglasile se "delije", ovo je poruka pred dva važna meča

Novosti online

23. 11. 2023. u 12:40

ZVEZDA će pred svojim navijačima dočekati ekipu Olimpije iz Milana u petak od 20.30, dok fudbaleri dan kasnije gostuju Vojvodini od 18.00 časova.

ИМАМО ДОБРЕ ИГРАЧЕ, ЗНАЈУ ДА ИГРАЈУ: Огласиле се делије, ово је порука пред два важна меча

FOTO: Tanjug/AP

Navijači Crvene zvezde su se pred dva važna meča oglasili saopštenjem u kojem pozivaju sve one kojima je Crvena zvezda u srcu da ispune Arenu, a potom i stadion Karađorđe kako bi podržali svoje mezimce.

- U petak i subotu nas očekuju dva jako bitna meča i nema sumnje da će Arena biti ispunjena ponovo do poslednjeg mesta, sa početkom u 20.30, protiv Armanija. U subotu nastavljamo borbu za titulu. Svi smo svedoci da imamo dobre igrače i da znaju da igraju fudbal, ali da ne ide uvek tako lako kako misimo da će ići. Bez naše pune tribine iza gola u Novom Sadu i zapadne tribine stadiona Karađorđe, naša borba neće imati pun smisao, navodi se u saopštenju i dodaje:

- Jako teško gostovanje fudbalski gledano, prepreka koju moramo da pređemo! Ovo je prvenstveno izazov za Novi Sad, a i ostatak Srbije, da dođu u maksimalnom broju, ali ništa manje i poziv za sve Beograđane koji sebe smatraju navijačima našeg kluba. U ovakvim situacijama se ne postavlja pitanje gde ćemo biti u subotu od 16 časova jer osećamo da je bitno! Nakon ovog ispita koji moramo da pređemo i na terenu i na tribini, čeka nas put u Bern. Dakle, ako je u skorijoj prošlosti bila potrebna pomoć timu, to je ovaj momenat, da dišemo kao jedan i da guramo i fudbal i košarku u pravcu u kome zaslužuju! Svi u Arenu, svi na stadion Karađorđe, stoji u saopštenju.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!