"RAT" JUNAJTEDA I ČELSIJA: Maloletnik je uradio "samo" ovo - i sigurno ga čeka transfer iz snova! (VIDEO)

Novosti online

22. 11. 2023. u 22:20

Mladi fudbaler Kopenhagena Runi Bardži mogao bi već u januaru naredne godine da pojača Mančester junajted, ali samo pod uslovom - da ne uspe planirana "otmica" od strane Čelsija.

РАТ ЈУНАЈТЕДА И ЧЕЛСИЈА: Малолетник је урадио само ово - и сигурно га чека трансфер из снова! (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Bardži je pre tačno sedam dana napunio 18 godina, a poslednjih nekoliko sezona blista u Kopenhagenu.

On je za danski klub odigrao 57 utakmica i postigao je 15 golova.

Bardži je rođen u Kuvajtu, a do sada je nastupao za mlade reprezentacije Švedske. On je pretprošle nedelje zablistao na meču Lige šampiona protiv Mančester junajteda, pošto je u 87. minutu doneo pobedu Kopenhagenu (4:3).

Britanski mediji navode da obeštećenje za mladog fudbalera iznosi oko 15 miliona evra, a nova uprava Mančester junajteda želi da Bardži bude prvo pojačanje engleskog kluba u zimskom prelaznom roku.

Međutim, prema poslednjim informacijama fudbalskog ogranka najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, za usluge mladog fudbalera i te kako je zainteresovan - Čelsi.

Levonogi krilni napadač koji ima izuzetnu tehniku i brzinu i sam je zainteresovan da nastavi karijeru u Premijer ligi, pa ostaje da se vidi "kom će se privoleti carstvu". Naravno, dobrim delom se oko toga pita i njegov sadašnji klub, ali da su stvari postale prilično ozbiljne, svedoči i da je Bardži angažovao novu, ozbiljnu menadžersku agenciju da ga zastupa.

BONUS VIDEO: Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković uputio Novostima čestitku za 70. rođendan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)