HRVATSKA DRŽI SVE U SVOJIM RUKAMA: "Vatreni" na korak od plasmana na EURO 2024

Novosti online

18. 11. 2023. u 20:15

FUDBALSKA reprezentacija Hrvatske iskoristila je to što su Jermenija i Vels odigrali nerešeno (1:1) i pobedila je Letoniju u gostima sa 2:0, te tako načinila veliki korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo koje će se 2024. godine održati u Nemačkoj.

ХРВАТСКА ДРЖИ СВЕ У СВОЈИМ РУКАМА: Ватрени на корак од пласмана на ЕУРО 2024

FOTO: AP

"Vatreni" su sjajno počeli utakmicu u Rigi. Igrao se 7. minut kada je Lovro Majer zatresao mrežu rivala i izazvao veliku radost u gostujućem taboru.

Nije se duog čekalo na novi pogodak. Fudbaler Volfsburga se u 16. minutu našao u ulozi asistenta, a strelac je bio Andrej Kramarić.

Hrvatska je do kraja meča sačuvala znalački prednost. Koliko je bila bolji rival najbolje se ogleda u tome da je Letonija uputila samo jedan šut, čak ni on nije išao u okvir gola koji je čuvao Dominik Livaković.

Izabranici Zlatka Dalića sada imaju sve u svojim rukama i nalaze se u dorboj poziciji da se nađu na kontinentalnom takmičenju. Nalaze se na drugom mestu na tabeli sa 13 bodova, imaju dva više od trećeplasiranog Velsa.

Hrvatska će 21. novembra dočekati Jermeniju u poslednjem meču kvalifikacija, dok Vels istog dana igra protiv Turske koja je već izborila plasman na EURO.

BONUS VIDEO: LESKOVAC SPREMAN ZA UTAKMICU REPREZENTACIJE: Duel sa Bugarskom ući će u anale grada na Veternici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)