BRUKA NAPOLIJA: Šampion Italije poražen na svom terenu od ekipe koja je do ovog meča postigla samo četiri gola u ''Seriji A''

Novosti online

12. 11. 2023. u 15:03

Fudbaleri Empolija pobedili su danas kao gosti šampiona Italije Napoli rezultatom 1:0 u meču 12. kola Serije A.

БРУКА НАПОЛИЈА: Шампион Италије поражен на свом терену од екипе која је до овог меча постигла само четири гола у Серији А

FOTO: Tanjug/AP

Iako je domaćin imao inicijativu tokom celog meča nije stigao do gola, a kazna za neiskorišćene prilike stigla je u 90+1. minutu kad je rezervista Viktor Kovalenko postigao gol za veliku pobedu Empolija. 

Ukrajinski vezista nijednom ove sezone nije bio u startnoj postavi Empolija, samo je četiri puta ulazio sa klupe, i ovo mu je prvenac u dresu kluba sa stadiona Karlo Kastelani.

Poraz od Empolija dodatno će pojačati pritisak na trenera ekipe Rudija Garsiju. Francuz je prema pisanju medija veoma blizu otkaza, a lako bi moglo da se desi da mu je meč protiv Empolija bio poslednji na klupi branioca titule u Italiji.

Napoli je ostao na četvrtom mestu sa čak osam bodova manje od lidera Intera, koji ima i meč manje. Empoli je zahvaljujući trećoj pobedi u sezoni izašao iz zone ispadanja i sad je 17. sa 12 bodova, a ovo im je bio tek peti pogodak u 12. odigranih kola. 

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!