ZVEZDA POBEDILA PRETPOSLEDNJEG NA TABELI, A TRENER... Barak Bahar blista od sreće

Novosti online

11. 11. 2023. u 20:02

Železničar iz Pančeva i Crvena zvezda odigrlai su vrlo zanimljivu utakmicu 15. kola Superlige Srbije, a imajući u vidu šta se sve dešavalo u njoj, i ne čudi reakcija trenera šampiona, Baraka Bahara.

ЗВЕЗДА ПОБЕДИЛА ПРЕТПОСЛЕДЊЕГ НА ТАБЕЛИ, А ТРЕНЕР... Барак Бахар блиста од среће

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Železničar je, iako pretposlednji na tabeli, vodio, da bi na kraju Zvezdine rezerve donele preokret, time i trijumf braniocu trona.

- Nismo očekivali lak posao, jer nema lakih utakmica. Nije bilo lako na ovom terenu, još i primiti rani gol... Ali, odigrali smo veoma dobro drugo poluvreme, stvorili mnogo šansi i pobedili, što je najvažnije - rekao je za TV Arena sport Barak Bahar.

Upitan šta je razlog za bolje izdanje u drugom poluvremenu, odgovorio je kratko:

- Moramo to da vidimo, da analiziramo. Imamo sada dosta vremena zbog reprezentativnog predaha. Najvažnije je da smo pobedili, pa srećni idemo na predah, a sa njega treba da se vratimo sa pravim fokusom - zaključio je Zvezdin trener.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave