"MAME, TATE I KOVERTE!" Igor Duljaj surov i iskren

N. I.

11. 11. 2023. u 17:29

GOVOREĆI danas u najavi sutrašnje prvenstvene utakmice sa Čukaričkim (nedelja, 19:00), trener crno-belih Igor Duljaj je bio više nego slikovit kada su ga novinari pre popodnevnog treninga u Sportskom centru Zemunu pitali, dali je ponosan na činjenicu što je poslednji klupski trijumf od naših timova zabeležio upravo njegov tim.

МАМЕ, ТАТЕ И КОВЕРТЕ! Игор Дуљај суров и искрен

FOTO: M. Vukadinović

- Crno nam  se piše, ako bih ja počeo da likujem nad tim podatkom. Veoma je važno za svaki srpski tim da ređa pobede u Evropi i skuplja poene za naš nacionalni koeficijent - rtekao je Duljaj.

Upitan zatim zbog čega nam tako loše ide u Evropi ove sezone, Duljaj je bio surovo iskren.

- O posrtanju naših klubova u Evropi je najbolje da pitate naše igrače koji su igrali u Srbiji, pa otišli u inistranstvo. Kako se tamo radi, ponaša i trenira. Kako, za razliku od Srbije, nema kombinacija, mama, tata i koverata. Toliko!

Pre toga je Duljaj pričao i o duelu sa Čukaričkim.

- Čeka nas jedan od najtežih mečeva u dosadašnjem delu sezone. Gledali smo Čukarički i na meču sa Fiorentinom. Imamo respekt prema gostima koji nas predstavljaju u Evropi ove sezone. Koliko sam shvatio, oni će igrati u nešto izmenjenom sastavu protiv nas, u odnosu na meč u Evropi - kaže trener Partizana Igor Duljaj. Čukarički je skup sjajnih pojedinaca. Ja uvek kažem da protiv Partizana nekako najveći motiv imaju naši bivši igrači. Tamo imate mladog Subotića, pa Ivanovića. Njima uz rame su sjajni Docić, Rogan, Vranješ ili Cvetković. Međutim, ja sam orjentian samo na svoj tim i igru svog tima. Nažalost, u ovom trenutku nam je najveći problem golman. Jovanović ima temperaturu, Stevanović je pod suspenzijom - napominje Duljaj.

Pamte u Partizanu i 2022. godinu kada su jurili titulu, pa sapleteni na Banovom brdu. Pamte i dva uzastopna minimalna poraza u finišu prošle sezone, kada im je surovo određena evropska stranputica.

- Zvog takvih stvari, ali i zbog činjenice da posle ove utakmice dolazi reprezentativna pauza od 14 dana tražim svih ovih dana od svojih igrača da u glavi imaju samo Čukaručki i nedeljni termin od 19 časova i meč na našem stadionu. Pozivam navijače da nam budu još jednom budu najveća podrška - dodaje Duljaj.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave