"AKO ĆEMO ISKRENO..." Ovako je Barak Bahar reagovao posle utakmice Crvena zvezda - Lajpcig u Ligi šampiona

Novosti online

07. 11. 2023. u 23:10

Fudbaleri Crvene zvezde i Lajpciga sastali su se u 4. kolu Lige šampiona u Beogradu, a imajući u vidu konačan ishod, i ne čudi reakcija trenera crveno-belih Baraka Bahara.

АКО ЋЕМО ИСКРЕНО... Овако је Барак Бахар реаговао после утакмице Црвена звезда - Лајпциг у Лиги шампиона

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Crvena zvezda je izgubila od Lajpciga u veoma uzbudljivom duelu, posle čega je izraelski stručnjak ovako sumirao utiske:

- Hteli smo snažno da uđemo u meč, ali smo rano primili gol, što nas je poremetilo. Prvo poluvreme nije bilo dobro, ako ćemo iskreno, ali u drugom smo se popravili. Igrali smo dobro, i baš kada smo imali inicijativu, primili smo drugi gol. Šteta, bila je ovo utakmica u kojoj smo mogli da osvojimo bodove. Sada se okrećemo, što se Lige šampiona tiče, meču u Bernu koji reševa treće mesto, ali nam je najpre prioritet vikend, odnosno nastavak borbe za titulu u Srbiji, koja nam je cilj - rekao je Bahar za TV Arena sport.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?