KAO DA SU SRBI DIVLJACI! Lajpcig izdao hitno upozorenje pred meč sa Zvezdom

Novosti online

07. 11. 2023. u 12:50

Fudbalski klub Lajpcig iz Nemačke izazvao je kontroverze i ogorčenje među navijačima Crvene zvezde i građanima Beograda pred nadolazeću utakmicu četvrtog kola Lige šampiona.

КАО ДА СУ СРБИ ДИВЉАЦИ! Лајпциг издао хитно упозорење пред меч са Звездом

FOTO: FK Crvena zvezda

Klub je upozorio svoje navijače na opasnosti prilikom gostovanja u Beogradu i pozvao ih da ne nose navijačka obeležja uoči utakmice koja je zakazana za utorak od 21 čas.

Pored toga, nemački klub je savetovao svoje pristalice da koriste samo ovlašćene taksije i menjaju novac na zvaničnim lokacijama, nakon što su čuli izveštaje o previsokim cenama i neprijatnostima koje su doživljavali navijači drugih klubova. 

Lajpcig će takođe preduzeti mere predostrožnosti među svojim igračima, a prema izveštaju „Bilda“, igrači će se pojaviti u civilu, a ne u klupskoj opremi.

Očekuje se da će oko 500 navijača nemačkog kluba prisustvovati utakmici, koja će se odigrati na stadionu „Rajko Mitić“. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)