U ZVEZDI TRLJAJU RUKE: Lajpcig drastično oslabljen u Beogradu, Nemci se pitaju ko će dati gol...

Novosti online

07. 11. 2023. u 09:37

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 sat (RTS 1) dočekuju Lajpcig u četvrtom kolu G grupe Lige šampiona.

У ЗВЕЗДИ ТРЉАЈУ РУКЕ: Лајпциг драстично ослабљен у Београду, Немци се питају ко ће дати гол...

FOTO: Tanjug/AP

Pre dve nedelje u Nemačkoj bilo je 3:1 za Lajpcig, ali se u Zvezdi nadaju da bi pred punim tribinama stadiona "Rajko Mitić" mogli da se revanširaju i osvoje važne bodove.

- Svaka utakmica je važna, od početka do kraja, situacija je takva da verujem u tim i ne plašim se. Izaći ćemo da igramo našu igru, kao što je smo igrali i u Nemačkoj kada nismo odustajali - rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar na konferenciji za medije.

Ipak, za razliku od prvog meča Zvezdi će danas biti znatno olakšan put ka novim bodovima u Ligi šampiona.

Trener Lajpciga Marko Roze ima nekoliko krupnih problema sa povredama u svom timu. On je u ponedeljak na stadionu "Rajko Mitić" otkrio da je skupoceni centarfor Timo Verner (27), bivši napadač šampionskog Čelsija, ostao kod kuće jer ima infekciju oka.

Uz njega, u ofanzivi je neizvestan i nastup "devetke" ekipe, Danca Jusufa Poulsena (29) koji je došao u Beograd, istrčao na trening "Marakane", ali nije radio kao i ceo tim jer je osetio zatezanje u primicaču. Nema sumnje da će i njega poštediti napora na "Marakani". A kad se tome doda i izostanak Danija Olma, Nemci se pitaju ko će dati gol Zvezdi. 

Olmo, bivši đak Dinamo Zagreba, morao je na operaciju ramena zbog koje će zaigrati tek za mesec i po. To znači da će Roze izaći na teren bez trojice igrača koji zajedno vrede skoro 80 miliona, od čega samo Olmo košta 50.

Uz duže odsustvo mađarskog štopera Vilija Orbana, koji je povredio lateralni ligament kolena nastupajući za reprezentaciju u septembru (a dao je gol u tom "prozoru" na "Marakani" protiv Srbije), Roze sigurno ima mnogo problema da sastavi tim.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)