ŠTA URADI LUKA ZORIĆ: Het-trik fudbalera Radničkog za pobedu nad Mladosti

Tanjug

29. 10. 2023. u 15:12

FUDBALERI Radničkog pobedili su ove nedelje u Kragujevcu ekipu Mladosti rezultatom 4:1 (1:0) u meču 13. kola Superlige Srbije.

ШТА УРАДИ ЛУКА ЗОРИЋ: Хет-трик фудбалера Радничког за победу над Младости

FOTO: Gradska uprava - Kragujevac

Tri gola za domaćina postigao je Luka Zorić u 5., 48. i 80. minutu, a jednom se u listu strelaca upisao Milutin Vidosavljević u petom minutu nadoknade vremena. Jedini pogodak za goste postigao je Ivan Milošević iz penala u drugom minutu nadoknade vremena.

Kragujevčani se trenutno nalaze na 12. mestu na tabeli sa 12 bodova, dok je Mladost deveta sa 15. Radnički će u narednom kolu gostovati Spartaku, dok će Mladost u Lučanima dočekati Javor.

Kasnije danas od 16.30 časova će igrati Čukarički i Vojvodina, a Partizan će od 18.30 dočekati Voždovac. Poslednji meč 13. kola Superlige biće odigran od 19 sati u Bačkoj Topoli, a sastaće se TSC i Novi Pazar.

Napredak je u petak u Ivanjici pobedio Javor 2:0, dok su tri susreta 13. kola prvenstva odigrana u subotu, a postignuti su sledeći rezultati: Radnik - Železničar 0:1, IMT - Crvena zvezda 1:2 i Radnički (N) - Spartak 1:1.

BONUS VIDEO: Zvezda kao kod svoje kuće - navijačka podrška i himna crveno-belih sa razglasa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)