ZBOG RATA U IZRAELU: Trener Zvezde Barak Bahar je ovo uradio po završetku utakmice u Kruševcu

Novosti online

18. 10. 2023. u 16:58

Utakmica Trajal - Crvena zvezda u šesnestini finala Kupa bila je prilično zanimljiva, a po njenom završetku trener srpskog šampiona Barak Bahar rešio je da se ne obrati javnosti.

ЗБОГ РАТА У ИЗРАЕЛУ: Тренер Звезде Барак Бахар је ово урадио по завршетку утакмице у Крушевцу

FOTO: FK Crvena zvezda

Kao što dan ranije nije želeo da daje uobičajeni intervju kao najavu predstojećeg duela, zbog rata u Izraelu, tako nije želeo ni da javno analizira pobedu Zvezde nad Trajalom, u meču u kome je bilo i autogola, i promašenog penala, i majstorija novih nada crveno-belih.

Otišavši sa terena pravo u svlačionicu, Bahar se na to odlučio iz saosećanja sa  žrtvama u Izraelu, kojima je odao počast na poseban način tokom prethodnog Zvezdinog meča, u Kragujevcu.

Umesto njega,  o susretu sa Trajalom govorio je pomoćni trener crveno-belih, Boris Savić:

Boris Savić, pomoćni trener FK Crvena zvezda / Foto: Printskrin/Arena sport

- Kup je specifično takmičenje, dešavaju se brojna iznenađenja, a mi smo uspeli da na početku utakmice, da tako kažem, "na vreme", postignemo gol i igramo mirnije u nastavku. Posebno raduje ulazak mladih igrača sa klupe. Imali su jako dobar odnos prema dresu, a ono što još raduje, to je debi dva veoma mlada igrača, iz omladinske škole. Mislim da su oni budućnost Zvezde - rekao je Savić za TV Arena sport.

Osvrnuo se i na odsustvo 14 reprezentativaca:

- Imamo veoma veliki broj kvalitetnih igrača, koji zaslužuju da nose dres Crvene zvezde i mislim da su ovi momci danas to opravdali i da spremno ulazimo u nastavak takmičenja - zaključio je pomoćni trener crveno-belih.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!