ZBOG DUGOVA HOĆE DA MU LOME NOGE? Igrač Juventusa u sve većim problemima

Novosti online

18. 10. 2023. u 15:15

Fudbalski reprezentativci Italije Nikolo Zaniolo i Sandro Tonali nedavno su napustili trening kamp nacionale selekcije jer su se našli pod policijskom istragom zbog sumnje da su umešani u ilegalno klađenje, a momak koji je pre njih bio na "meti" istražnih organa, Juventusov fudbaler Nikolo Fađoli, ne samo da je priznao krivicu i nagodio se sa tužilaštvom, kako bi dobio manju kaznu, već je otkrio i zastrašujuće detalje.

ЗБОГ ДУГОВА ХОЋЕ ДА МУ ЛОМЕ НОГЕ? Играч Јувентуса у све већим проблемима

Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Podsetimo, klađenje u Italiji nije zabranjeno, ali samo u za to zvanično registrovanim firmama. A kako sportisti ne bi smeli da se klade, zbog prirode posla kojim se bave, oni pribegnu nelegalnim, mahom onlajn kladionicama i... tu u priču ulaze italijanska policija i pomenuti fudbaleri.

Najpre je Fađoli priveden, a tokom te istrage, kako danas otkrivaju pojedini italijanski mediji, on je ukazao da mu je Tonali otkrio na kojim to internet lokacijama može, van legalnih kladionica, da uplaćuje svoje prognoze.

Uhvaćen na delu, 22-godišnji igrač Juventusa je, kako navodi "Skaj sport", pristao da prizna krivicu (tvrdio je, pritom, da se jeste kladio na fudbal, ali ne na mečeve Juventusa), a to priznanje omogućava mu da, zauzvrat, dobije manju kaznu.

Ta manja kazna bi trebalo da bude sedam meseci suspenzije iz fudbala.

Pojedini italijanski novinari, kao radio-reporter Marko Konterio, dodaju da će Fađoli imati pet obaveznih javnih nastupa pred mlađim auditorijumom, kako bi objasnio opasnosti od zavisnosti koje "igre na sreću" mogu da izazovu.

Ono što je u sredu postalo dostupno javnosti u Italiji to je svedočanstvo nesrećnog Fađolija da će morati na lečenje od pomenute zavisnosti, ali će morati i da potraži zaštitu.

Naime, on je pre dve godine počeo da se kladi, utrošio je na to skoro milion svojih evra, a zapao je u dugove koji su maltene tri miliona.

"Zbog toga su mi (onih od kojih je pozajmio novac, prim. prev.) pretili da će mi polomiti noge", otkrio je ovaj fudbaler Juventusa.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori