ZGROMIO CRNOGORCE PA... O potezu Aleksandra Mitrovića iz svlačionice Srbije bruji ceo svet (FOTO)

Novosti online

18. 10. 2023. u 08:44

SRBIJA slavi Mitrogola! Aleksandar Mitrović je sa dva gola protiv Crne Gore (3:1) odveo "orlove" na prag kvalifikacije na Evropsko prvenstvo.

ЗГРОМИО ЦРНОГОРЦЕ ПА... О потезу Александра Митровића из свлачионице Србије бруји цео свет (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

Neophodno je da Srbija uzme bod Bugarima u Beogradu da bi slavlje bilo kompletno, ali tradicija se sinoć morala ispoštovati. 

Naime, kad Mitrović dobro obavi posao, kad ekipi i sebi donese važnu pobedu, voli da se počasti - picom! To mu je izgleda omiljeni specijalitet, pa se tako i nakon izlaska iz svlačionice posle trijumfa nad "đetićima" pohvalio svojom večerom.

Foto: FSS

 

Tu fotografiju je podelio Fudbalski savez Srbije, ali i EURO 2024, što svedoči da svi već vide „orlove“ u trećem šeširu na žrebu 2. decembra.

Podsećanja radi, miljenik navijača srpske repezentacije je na identičan način proslavio i pre skoro pune dve godine kad je takođe golom odveo Srbiju na Svetsko prvenstvo u Katar.

Tad je Mitar srušio Portugalce usred Lisabona u 90. minutu, "orlovima" čekirao put na Mundijal na Bliski istok, a Kristijana Ronalda i drugove ostavio da preko baraža traže svoju sreću.

Mitar je i tad, posle meča, sreću pronašao u pici.

"Otišao na Svetsko prvenstvo ili osvojio neki turnir - isto ti je, pivo i pica" - rekao je tad Mitar uz prepoznatljiv osmeh.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona