"IGRALI SMO MI I PROTIV VEĆIH!" Ovaj crnogorski reprezentativac se uopšte ne plaši Srbije pred meč odluke za EURO 2024

Novosti online

17. 10. 2023. u 17:17

Crnogorski fudbalski reprezentativac Stefan Mugoša izjavio je danas da njegov tim očekuje težak meč protiv Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. i dodao da detalji mogu da odluče duel u Beogradu.

ИГРАЛИ СМО МИ И ПРОТИВ ВЕЋИХ! Овај црногорски репрезентативац се уопште не плаши Србије пред меч одлуке за ЕУРО 2024

FOTO: AP/Tanjug

Mugoša je izjavio da su crnogorski fudbaleri pred duel u Beogradu fokusirani samo na sebe.

Srbija je u martu ove godine u Podgorici pobedila Crnu Goru rezultatom 2:0.

"U našoj pripremi se ne menja ništa, kod njih je verovatno drugačije posle poraza u Budimpešti. Fokusirani smo samo na sebe. Srbija je izgledala ozbiljno, ali i te kako ima mane i tu treba da tražimo priliku. Fudbal je živa materija, utakmicu ne možete unapred da 'nacrtate', a mi znamo da nas čeka veoma težak meč. Veliki je ulog i nadam se da ćemo uz pomoć navijača, a koliko znam doći će u velikom broju, stići do povoljnog rezultata", izjavio je Mugoša, prenose podgoričke Vijesti.


Srbija će ovog utorka od 20.45 časova na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Crnu Goru u meču grupe G kvalifikacija za EP 2024. Srbija je u Budimpešti poražena od Mađarske (1:2) i nalazi se na drugom mestu na tabeli sa 10 bodova, dok je Crna Gora treća sa osam uz meč manje. Mađarska je prva sa 13 bodova.


"Možemo da izdržimo nalete Srbije. Imaju veliki napadački potencijal, ranjivi su u odbrani i nisam siguran da će se tek tako zaleteti u napadu. Nikad nismo bili bliže prvenstvu Evrope, daćemo sve od sebe da dođemo do pobede. Imaćemo šta da pokažemo u Beogradu. Bitno je da budemo skoncentrisani, detalji mogu da odluče - ovakve utakmice rešavaju prekid, nepažnja...", naveo je Mugoša.

Stefan Mugoša (desno) na meču Litvanija - Crna Gora u kvalifikacijama za EURO 2024 / FOTO: Tanjug/AP

On je istakao da se crnogorska selekcija ne plaši Srbije.

"Igrali smo i protiv većih reprezentacija, pa se nismo plašili. Kao što je Nikola Krstović rekao: 'Potrebno nam je 11 lavova na terenu'. Srbija ima ozbiljnu reprezentaciju, ali imamo i mi svoje adute", zaključio je Mugoša.

Podsetimo, utakmicu Srbija - Crna Gora možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)