"NEMA RAZLOGA ZA PANIKU!" Dragan Stojković Piksi i reakcija za pamćenje po završetku drame u kojoj je Srbija izgubila od Mađarske

Novosti online

14. 10. 2023. u 23:04

Fudbalska reprezentacija Srbije je u Budimpešti izgubila od Mađarske u kvalifikacijama za EURO 2024, a selektor "orlova" Dragan Stojković, iako priznaje da mu je taj epilog teško pao, ne očajava. Naprotiv.

НЕМА РАЗЛОГА ЗА ПАНИКУ! Драган Стојковић Пикси и реакција за памћење по завршетку драме у којој је Србија изгубила од Мађарске

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, kao i u Beogradu, Mađarska je pobedila Srbiju i u drugom međusobom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, čime je došla na korak od plasmana, a "orlove" dovela u nezavidnu situaciju.

Na konstataciju da se "igralo dobro, ali nije bilo sreće", strateg "orlova" je odmahnuo rukom:

- Niko vas ne pita da li ste imali sreće ili niste, rezultat pokazuje da smo mi izgubili. Ima dana kada vas jednostavno neće. Mislim da su se momci zaista borili, taj nivo htenja, volje, broj šansi... sve elemente koje se trudimo da pokažemo, pokazali smo - rekao je najpre Piksi za TV Arena sport, pa uz osmeh dodao "Mislim da ćemo mi u ovim kvalifikacijama da proslavimo njihovog golmana, i u Beogradu i Budimpešti".

Na konstataciju da se vidi da mu nije lako, priznao je da je to tačno:


- Teško mi je pao poraz, jer momci nisu zaslužili to. Generalno, cela naša ekipa nije zaslužila. Ali, fudbal ume da bude okrutan, što se rezultata tiče. Ipak, moramo da budemo pozitivni. I dalje je sve u našim rukama. Njima čestitamo plasman na Evropsko prvenstvo, pobedili su nas dvaput, tu nema šta da se priča dalje. Tako da... To je to. Treba ostati miran. Nema razloga za nikakvu paniku, sve je u našim rukama. Uradićemo mi ono što se očekuje od nas! - poručio je Dragan Stojković iz Budimpešte.

 

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (15)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona