FUDBALERI SRBIJE DUPLO SKUPLJI OD MAĐARA: Soboslaji vredniji od Sergeja

S.R.

14. 10. 2023. u 12:27

ZVEZDE fudbala naći će se na obe strane u današnjem susretu (20.45) na "Puškaš areni". Ipak, selekcija Srbije (347 miliona evra) je po igračkom kadru duplo vrednija od Mađarske (147,2), ako bi se kao reper uzeo "Transfermarkt".

ФУДБАЛЕРИ СРБИЈЕ ДУПЛО СКУПЉИ ОД МАЂАРА: Собослаји вреднији од Сергеја

FOTO: M. Vukadinović

Od igrača od kojih se očekuje da istrče na teren u Budimpešti, najvredniji u našem timu je tandem Al Hilala. Dvojac koji je letos prešao u ligu Saudijske Arabije zajedno vrede 7 miliona evra. Cena veziste Sergeja Milinković-Savića procenjena je na okruglo 50, a klub je za njegovo angažovanje izdvojio 40 miliona Laciju. Zanimljiv je kontrast, kada se pogleda slučaj najboljeg strelaca u istoriji Srbije Aleksandra Mitrovića. Hilal je za njega platio 52 miliona, a vrednost mu je skoro duplo niža - tek 28 miliona. Treći, najvredniji igrač u repezentaciji Srbije je Strahinja Pavlović, defanzivac Salcburga procenjen je na 25 miliona evropskih novčanica.

POREĐENjE

Srbija

1. S. Milinković-Savić 50

2. A. Mitrović 28

3. S. Pavlović 25

Mađarska

1. D. Soboslai 70

2. M. Kerkez 18

3. A. Salai 14

* U milionima evra, po "Transfermaktu"

Da je kojim slučajem centarfor Juventusa Dušan Vlahović zdrav, bio bi zajedno sa Dominikom Sobosaijem najskuplji igrač na terenu. Obojica vrede okruglo 70 miliona, tako da će vedeta Liverpula i kapiten Mađarske biti najdragoceniji as na susretu po "Transfermarktu". Kod komšija, iza Soboslaija je defanzivac Bornmuta Miloš Kerkez, s tim što se momak iz Vrbasa skoro četiri puta slabije kotira od svog zemljaka iz Premijer lige (18 miliona). Treći, sa 14 je Atila Salai, defanzivac Hofenhajma.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)