A PORED TERENA - ONI: Evo ko je sa lica mesta pratio prvi trening fudbalera Srbije pred mečeve odluke u kvalifikacijama za EURO 2024 (FOTO)

Novosti online

09. 10. 2023. u 19:57

Kvalifikacije za plasman na Evripsko prvenstvo u fudbalu koje se iduće godine održava u Nemačkoj, ulaze u završnu fazu, a zbog toga se danas i okupila reprezentacija Srbije. I, imala je posebne posetioce na svom prvom treningu.

А ПОРЕД ТЕРЕНА - ОНИ: Ево ко је са лица места пратио први тренинг фудбалера Србије пред мечеве одлуке у квалификацијама за ЕУРО 2024 (ФОТО)

Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije

Ekipa selektora Dragana Stojkovića je počela pripreme za mečeve protiv Mađarske, 14. oktobra u Budimpešti i tri dana kasnije, duel sa Crnom Gorom u Beogradu.

A prvi trening "orlova" posmatralo je rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije...

... na čijem je čelu Dragan Džajić, koji je kao predsednik FSS-a i dočekao reprezentativce u trening centru naše kuće fudbala u Staroj Pazovi.

Evropsko prvenstvo u fudbalu - sistem kvalifikacija, tabela, raspored mečeva...


Podsetimo, na tabeli kvalifikacione grupe G (iz koje, kao i iz svake druge, po dve najsupešnije ekipe idu na šampionat Evrope) vodi Mađarska sa 10 bodova i utakmicom manje od ostalih, dok je 10 sakupila i reprezentacija Srbije.

Tik iza "orlova" je Crna Gora, sa osam, dok Bugarska i Litvanija imaju po dva. Većina ekipa je odigrala pet od planiranih osam kvalifikacionih utakmica, a našim "orlovima" će u narednom "reprezentativnom prozoru", u novembru, ostati još jedan meč.

U njemu će 19.11.2023. Srbija ugostiti Bugarsku, i to nakon što će, četiri dana ranije, ekipa selektora Dragana Stojkovića imati izuzetno jaku proveru - prijateljski meč sa Belgijom.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)