VLAHOVIĆ OPET NE IGRA: Srpski fudbaler propušta derbi protiv Torina

Novosti online

06. 10. 2023. u 17:05

SRPSKI fudbaler Dušan Vlahović neće moći da pomogne saigračima u derbiju 8. kola Serije A protiv Torina. Nema sumnje da će to biti veliki peh za "staru damu".

ВЛАХОВИЋ ОПЕТ НЕ ИГРА: Српски фудбалер пропушта дерби против Торина

FOTO: AP/Tanjug

Pored njega Masimilijano Alegri neće moći da računa ni na Federika Kijezu. Njih dvojica su najbolji strelci tima u prvenstvu Italije (postigli su po četiri pogotka).

Vlahović je propustio i prethodni duel protiv Atalante i očigledno nije uspeo da zaleči povredu leđa, koja je razlog zašto ga neće biti na terenu protiv "bikova".

Italijan je osetio bol u butnom mišiću, snimci su pokazali da ne postoji ruptura, ali će on ipak preskočiti naredni izazov iz predostrožnosti.

- Neće igrati njih dvojica, ali dobro radimo, ne brinem - rekao je Alegri pred derbi Torina.

Utakmica Juventus - Torino na programu je u subotu od 18 sati. "Stara dama" je dočekuje sa četvrtog mesta i 14 bodova, a tim Ivana Jurića sa 10. pozicije i devet bodova.

BONUS VIDEO: Ovako su navijači Jang bojsa ušli na Marakanu na meč sa Zvezdom u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini