NEJMAR GLEDA I NE VERUJE: Na ovom terenu treba da igra sa Mitrom i Sergejem - stvarno! (VIDEO)

Novosti online

01. 10. 2023. u 22:50

NAVIJAČI širom sveta nagledali su se svega i svačega, a ipak scene koje dolaze iz Irana šokirale su sve. Al Hilal gostuje u Iranu, a malo je reći da je ono što tamo čeka Mitrovića, Sergeja Milinković Savića i Nejmara u najmanju ruku šokantno.

НЕЈМАР ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: На овом терену треба да игра са Митром и Сергејем - стварно! (ВИДЕО)

FOTO: Profimedia

Na stadionu Azadi u Iranu ekipa Al Hilala gostovaće ekipi Nasaji Mazadaran, biće to meč u okviru Lige šampiona Azije.

Iranci rade sve što je u njihovoj moći da klub pun zvezda dočeka na najbolji način, ali je brazilski as Nejmar ostao zatečen kako se priprema teren za naredni meč.

Na snimku se vidi postavka trave na stadionu u Azadi na kojem je sada samo pesak, pa je Al Hilal odmah objavio da je stanje terena "katastrofalno". Brazilac se nazovezao i napisao: "Ovo nije moguće", uz "smajli":

Klubovi se sastaju u utorak 3. oktobra u 18 časova u drugom kolu azijske lige šampiona, u kojem Al Hilal sa jednim osvojenim bodom zauzima drugo mesto u Grupi D, a rival Nasaji je lider tabele sa tri.

Za Al Hilal osim Brazilca nastupaju i Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić, Kalido Kalibalu, Ruben Naves, Malkom... U prvom kolu najjačeg azijskog takmičenja oni su kiksnuli i odigrali 1:1 protiv Navbahora iz Uzbekistana.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini