ĐOKOVIĆ BAŠ IZNERVIRAO ALBANCE: Novak reagovao na ubistvo Srba na Kosovu, Pacoli sramno udario po njemu

Novosti online

01. 10. 2023. u 22:30

NOVAK Đoković je u četvrtak stao uz narod Srbije, a od tada ne prestaju napadi na najboljeg tenisera i ambasadora naše zemlje u svetu.

ЂОКОВИЋ БАШ ИЗНЕРВИРАО АЛБАНЦЕ: Новак реаговао на убиство Срба на Косову, Пацоли срамно ударио по њему

TANJUG/AP

Novak je na društvenoj mreži Instagram odao počast nastradalim Srbima u selu Banjska, a to je naišlo na burne kritike i komentare političara takozvane države Kosovo.

Jedan od njih je i bivši predsednik vlade tzv. Kosova, inače državljanin Švajcarske Redžep Pacoli, koji je oštro kritikovao najboljeg tenisera sveta.

- Kakav je to uzor Novak Đoković sportu i svetu kad hvali i veliča teroriste? Odvratno ponašanje, napisao je Pacoli na društvenoj mreži "Iks".

Srpski teniser je prethodno objavio fotografiju na kojoj se nalaze navijači Crvene zvezde, koji su u Hramu svetog Save odali pomen Srbima nastradalim u sukobu sa policijom kod sela Banjska.

VONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo