"REKLI STE DA SMO PRVI..." Igor Duljaj posle Napredak - Partizan malo o mladencima, (ni)malo o Zvezdi

A. I.

01. 10. 2023. u 19:07 >> 20:34

FUDBALSKI klub Partizan slavio je na gostovanju Napretku u Kruševcu, a nakon meča imao je Igor Duljaj zanimljivu izjavu.

РЕКЛИ СТЕ ДА СМО ПРВИ... Игор Дуљај после Напредак - Партизан мало о младенцима, (ни)мало о Звезди

FOTO: M. Vukadinović

Trener crno-belih odmah na startu izlaganja čestitao je svadbu mladencima koji su venčanje slavili u restoranu na stadionu Mladost u Kruševcu.

- Moram da čestitam mladencima koji su imali svadbu u restoranu na stadionu. Bila je glasna muzika, puno sreće im želim, počeo je Duljaj pa se okrenuo meču.

- Moram da pohvalim protivnika. Odigrali su fer i korektnu utakmicu bez zle krvi. Postigli smo gol i kontrolisali utakmicu. Mirno smo je priveli kraju. Ovo je jedna divna fudbalska predstava gde ima dosta navijača, za njih se igra fudbal. Čestitam i mom kolegi, pošten je čovek znam da će Napredak izvući iz fudbalske krize, ne igračke. Mogli smo da budemo bolji u završnici, ali teren nam nije dozvolio da budemo konkretniji, poručio je Duljaj.


Na konferenciji za štampu je dodao i sledeće, posle pitanja novinara o tome da je Partizan sada na čelnoj poziciji Superlige:

- Rekli ste da smo izbili na prvo mesto, ali to ništa ne znači, prvenstvo je dugo, tek je počelo. Teško je doći gore, ali još teže ostati gore. Tako da... nema nikakve euforije. Mi smo mirni, živimo od danas do sutra. Za nas je najvažnija sledeća utakmica, u Beogradu protiv Mladosti iz Lučana. Nikakva euforija, ovo je samo tabela. Prvenstvo je dugo. Najvažnije je ne ko prvi krene, nego ko prvi završi na cilju - zaključio je Igor Duljaj.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu