BRAZILAC PONOVO U MANČESTERU: Antoni nakon skandala sa devojkom ponovo konkuriše za startnu postavu

Novosti online

29. 09. 2023. u 13:13

Čelnici Mančester junajteda vratili su Brazilca Antonija u tim i on bi uskoro mogao ponovo da zaigra, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu engleskog fudbalskog kluba.

БРАЗИЛАЦ ПОНОВО У МАНЧЕСТЕРУ: Антони након скандала са девојком поново конкурише за стартну поставу

EPA

- Posle optužbi koje su na njegov račun iznete u junu, Antoni je sarađivao sa brazilskom i britanskom policijom na rešavanju slučaja i nastavlja to da čini i sad - navodi klub u saopštenju.

Antoni (23) je pod istragom policije zbog optužbi bivše devojke Gabrijele Kavalin koja tvrdi da ju je fudbaler nekoliko puta pretukao u junu ove godine.

- Kao Antonijev poslodavac, Mančester junajted je odlučio da se on vrati treninzima u sportskom centru Karington i biće u konkurenciji za sastav ekipe, dok će se istraga policije i dalje nastaviti. Kao klub, osuđujemo svako nasilje i uznemiravanje. Prepoznajemo važnost čuvanja integriteta svih koji su umešani u ovu situaciju i prepoznajemo uticaj koji ove optužbe imaju na one koji su prošli kroz uznemiravanje - stoji u klupskom saopštenju. 

Zbog istrage, Antoni nije konkurisao za sastav "crvenih đavola" u prethodne četiri utakmice, a nije dobio ni poziv za reprezentaciju Brazila u septembarskim mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine.

BONUS VIDEO: KOSOVO JE SRBIJA: Navijači Olimpijakosa odali počast srpskim žrtvama na Kosmetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)