SKANDAL U KOMŠILUKU: Kapiten fudbalskog kluba iz Hrvatske uhapšen zbog ubistva navijača u Grčkoj

Novosti online

27. 09. 2023. u 12:17

Fudbalski klub Libertas iz Novske, koji se takmiči u tamošnjim nižim ligama, doživeo je debakl u prvom kolu Kupa Hrvatske od Rijeke (9:0), a tokom utakmice sa tribina se čulo ime Leonarda Jagatića.

СКАНДАЛ У КОМШИЛУКУ: Капитен фудбалског клуба из Хрватске ухапшен због убиства навијача у Грчкој

Tanjug/AP

U pitanju nije jedan od navijača Libertasa, već momak koji je ovaj tim predvodio sa kapitenskom trakom na ruci, a koji se nalazi među uhapšenim navijačima za ubistvo Mihalisa Kacurisa, navijača AEK-a u Atini.

Ovaj 23-godišnjak je pre Libertasa igrao za Moslavinu, a kako je potvrdio portal Indeks, njegovo ime se nalazi među navijačima Dinama koji su uhapšeni nakon ubistva Kacurisa.

Podsećamo, Kacuris je ubijen pred meč kvalifikacija za Ligu šampiona kada je u Atini trebalo da gostuje Dinamo iz Zagreba.

Taj meč je odložen, ali je potom AEK uspeo da u dvomeču bude bolji i preko Dinama dođe do plej-ofa, da bi potom ispao i morao da se zadovolji Ligom Evrope.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini