"FRIŽDER ZA SLADOLED JE OKRETNIJI OD DŽEKA": Bosanci mu ovo nikad neće oprostiti, legenda Partizana na udaru zbog famozne izjave

Novosti online

27. 09. 2023. u 10:21

Savo Milošević će u petak postati novi selektor Bosne i Hercegovine.

ФРИЖДЕР ЗА СЛАДОЛЕД ЈЕ ОКРЕТНИЈИ ОД ЏЕКА: Босанци му ово никад неће опростити, легенда Партизана на удару због фамозне изјаве

Foto: EPA-EFE/Wolfgang Rattay / POOL

Tamošnji Sportsport.ba je prošlog petka najavio da je bivši golgeter i trener Partizana glavni kandidat za ovu poziciju predsednika FS BiH Vica Zeljkovića, iako javnost preferira Vahida Halilhodžića, a sada najavljuje promociju 29. septembra.

Milošević sa sobom u stručni štab BiH dovodi i dva saradnika, a jedan od njih bi trebalo da bude Nenad Cvetković, dok će u stručnom štabu ostati Mario Ivanković i Siniša Mrkobrada.

Dolazak Miloševića na klupu "zmajeva" kao da je inspirisao tamošnju javnost da napadnu jednog bivšeg Savovog saigrača i legendu Partizana Sašu Ćurčića. "Sportsport.ba" pod naslovom - "Srbin koji je prokockao sve: 'Bosance ne mogu očima, sladoled za frižider je okretniji od Džeke'" prisetio se stare izjave Ćurčića.

- Pre nekoliko dana na internetu je osvanuo snimak prognoze Saše Ćurčića pred duel igran početkom oktobra 2020. godine. Kontorverzni Srbin je u podrugljivom tonu govorio o reprezentaciji BiH i izneo je sulude kritike na račun Edina Džeke - piše Sportsport.ba, pa prenosi onda izjavu Ćurčića.

Foto arhiva VN

 

- Ovde će biti jedna izuzetno dosadna utakmica, jer Bosanci tako igraju, jedan izuzetno dosadan fudbal, ne mogu da ih gledam očima.

- Onaj Džeko je kao frižider, Frikomov frižider za sladoled je brži, okretniji od njega, dok se on okrene, ja kupim dve vekne hleba, odradim Naomi Kembel i zabijem dva gola. Ništa, ovo je jedna šljiva dženerika 0:0 - rekao je Ćurčić.

Da li je ovo topla dobrodošlica za Miloševića ili splet slučajnih okolnosti pokazaće vreme. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)