BOLINGI IZAŠAO IZ VEŠTAČKE KOME: Ranko Popović, trener Vojvodine, danas saopštio ohrabrujuće vesti

S. B.

22. 09. 2023. u 19:45

DžONATAN Bolingi, fudbaler Vojvodine, koji je 14. septembra po povratku sa reprezentativnih obaveza iz Konga, zbog veoma teškog zdravstvenog stanja smešten na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, izašao je iz stanja veštačke kome.

БОЛИНГИ ИЗАШАО ИЗ ВЕШТАЧКЕ КОМЕ: Ранко Поповић, тренер Војводине, данас саопштио охрабрујуће вести

S.B.

To je danas u razgovoru sa novinarima potvrdio Ranko Popović, trener Novosađana i u ime kluba i navijača, kao i svih koji su bili uz Bolingija, izrazio, kako je rekao, neizmernu zahvalnost kompletnom osoblju Instituta.

- Hvala Bogu i hvala divnim ljudima u čijim je rukama bio, što su učinili sve da njegovo stanje ide ka boljem. Probuđen je iz veštačke kome, još uvek se polako budi i nije potpuno svestan, ali je skinut sa aparata i počeo je samostalno da diše. Teško stanje je krenulo na bolje a sa stručne strane kompletnu informaciju daće lekari – rekao je Popović.

Podsetimo, Vojvodina u subotu od 19 sati u Superligi Srbije dočekuje lučansku Mladost.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)