OSTRVO SE POKLONILO ZVEZDI! Kako je bivši šampion Evrope uplašio sadašnjeg

Novosti online

20. 09. 2023. u 08:15

Fudbaleri Crvene zvezde porazom su počeli takmičenje u Ligi šampiona, pošto su sinoć u prvom kolu Grupe G u gostima izgubili od Mančester sitija 3:1.

ОСТРВО СЕ ПОКЛОНИЛО ЗВЕЗДИ! Како је бивши шампион Европе уплашио садашњег

FOTO: Tanjug/AP

Golove za trijumf šampiona Evrope na stadionu Etihad postigli su Hulijan Alvares u 47. i 60. minutu i Rodrigo u 73, dok je strelac jedinog pogotka za crveno-bele bio Osman Bukari u 45. minutu.

Crveno-beli se uzdignutog čela vraćaju iz Mančestera. I engleski mediji su odali priznanje timu sa Marakane.

Dejli mejl je odjavio meč naslovom "Mančester siti je preživeo strah na startu odbrane trona Lige šampiona", Gardijan je imao skoro identičan naslov - Siti je prevazišao strah od Zvezde na otvaranju Lige šampiona. Sa druge strane, Miror je istakao učinak Hulijana Alvaresa sa "Siti nastavio savršen start sezone".

- Alvares je sinoć dodao dva gola, iako je drugi greška čoveka po imenu Glazer, koji čuva gol Crvene zvezde. Glazer se rugao na stadionu Etihad; nije prvi put, neće biti poslednji da neko to radi. Crvena zvezda je zapravo malo vodila. Ne dugo, ali malo, dala je gol na poluvremenu. Savršen tajming. U teoriji, u svakom slučaju. U stvarnosti, to je frustriranom Sitiju dalo vremena da odahne, u nastavku se pobrinuo za sebe - piše "Dejli mejl".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave