TRENER TSC-A TVRDI: Nismo želeli da odložimo susret sa Zvezdom

Novosti online

17. 09. 2023. u 14:24

TSC i Crvena zvezda pripremaju se za evropske mečeve, a duel pomenutih klubova u domaćem prvenstvu je iz tog razloga odložen. Trener tima iz Bačke Topole govorio je upravo o toj temi.

ТРЕНЕР ТСЦ-А ТВРДИ: Нисмо желели да одложимо сусрет са Звездом

FOTO: M. Vukadinović

Trener TSC Žarko lazetić otkrio je da je bio protiv odlaganja utakmice.

- Ja sam protivnik odlaganja utakmica. Niti sam tražio da se odloži utakmica, niti želim da se utakmice odlažu. Koliko nam odgovara ili ne odgovara, to je hipotetički. Znam da postoje pravila, termini utakmica i da se to promenilo. Da li nama odgovara što ćemo igrati sa Zvezdom u nekom terminu Kupa? Za koliko vremena? Ja to ne želim... Mislim da nije prema svim protivnicima korektno - rekao je Žarko Lazetić, a prenosi Mocart sport.

Ovo odlaganje sa Crvenom zvezdom znači i da će TSC imati dosta dugu pauzu, dok je tim iz Bačke Topole imao priliku i za odlaganje sa Radničkim iz Kragujevca, kada je to odbio.

- Ja nisam želeo da odlažem ni Radnički Kragujevac kada smo imali pravo, između dve Brage i zbog toga smo protiv Brage u drugoj utakmici izgledali kako smo izgledali, jer je bilo malo razmaka. Ali, takva su pravila svuda u Evropi. Svi imaju utakmice na tri dana, mi smo sada u tome, spremali smo se za to. Spremao sam igrače na to da igraju na tri, četiri dana. Imamo roster da to igramo. Možda bi primili pet golova i u petak uveče došli iz Londona, hipotetički, nama odlaganje možda i odgovara, ali ja to nisam želeo, niti TSC - zaključio je Lazetić.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!