"JANG BOJS BI MOGAO DA BUDE MEČ GODINE!" Zvezdan Terzić: Cilj je da izborimo proleće u Evropi

Tanjug

16. 09. 2023. u 13:42

CRVENA zvezda je obezbedila direktan plasman u Ligu šampiona, a takmičeće se u grupi G sa Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsom.

ЈАНГ БОЈС БИ МОГАО ДА БУДЕ МЕЧ ГОДИНЕ! Звездан Терзић: Циљ је да изборимо пролеће у Европи

FOTO: FK Crvena zvezda

Generalni direktor crveno-belih je istakao da je klub želeo da izbegne prvaka Engleske, ali žreb je hteo da odmere snaga sa "građanima".

- Ako smo ikoga želeli da izbegnemo iz prvog šešira, to je bio Mančester siti. Najbolja ekipa na planeti u poslednjih pet-šest godina i zato bi utakmica protiv Jang Bojsa 4. oktobra na "Marakani" mogla da bude "meč godine" - izjavio je Terzić za "Sportal" i dodao:

- Ne bih voleo da opterećujem igrače i stručni štab time, ali jasno je da bismo pobedom sebi otvorili širom vrata ka zacrtanom cilju. Da, to je najvažniji meč za Crvenu zvezdu u ovoj godini. A, neće oni da dođu kod nas i kažu "evo, mi smo došli da vam damo tri boda". I oni imaju očekivanja, nadanja. I nikako se taj tim ne sme potceniti. Ali, čak i da ne osvojimo u Beogradu tri boda, imamo meč i u Bernu, gde ćemo, naravno, da idemo na pobedu. Biće zanimljivo. Ima mnogo naših navijača u Bernu. Biće ih i u Lajpcigu, siguran sam. Verujem da ćemo na oba ta gostovanja imati podršku kao da maltene igramo kod kuće.

Prema njegovim rečima, Zvezdin cilj je proleće u Evropi.

- Za očekivati je, realno, s obzirom na to da smo krenuli iz trećeg šešira, da i osvojimo to treće mesto. Jer, ako bismo završili iza Jang Bojsa, to bi bio neuspeh. Brojke kažu da smo mi u ovu grupnu fazu ušli kao favoriti u odnosu na njih. Naravno želimo i više od toga i nećemo odustati od svojih snova, odnosno od borbe za drugo mesto - poručio je Terzić.

Podsetimo, Zvezda učešće u Ligi šampiona počinje gostovanjem na "Etihadu", u utorak od 21 sat.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!