BONUĆI LJUT NA JUVENTUS: Čuveni fudbaler odlučio da tuži italijanski klub

Tanjug

13. 09. 2023. u 10:00

NOVI fudbaler Uniona iz Berlina Leonardo Bonući odlučio je da tuži svoj bivši klub Juventus zbog nedostatka odgovarajućih uslova za trening u Torinu, štete nanete imidžu i povrede profesionalnih prava, prenose danas italijanski mediji.

БОНУЋИ ЉУТ НА ЈУВЕНТУС: Чувени фудбалер одлучио да тужи италијански клуб

Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Iskusni štoper je u redove "stare dame" stigao 2010. godine iz Barija za 15,5 miliona evra. On je 2017. otišao u Milan za 42 miliona evra, ali se posle samo jedne sezone vratio u Juventus za 35 miliona evra.

Italijanski mediji navode da je Bonući tokom leta odlukom trenera Juventusa Masimilijana Alegrija bio primoran da trenira odvojeno od ostatka tima.

Takođe, klub iz Torina je oduzeo kapitensku traku ovom 36-godišnjaku, koji je na kraju odlučio da nastavi karijeru u Nemačkoj. Iskusni fudbaler je pre nekoliko nedelja potpisao ugovor sa Unionom, a smatra da je Juventus prekršio kolektivni ugovor. On je prošle sezone odigrao 26 utakmica za italijanskog velikana i postigao je dva gola.

Italijanski mediji navode da će Bonućijevi advokati da podnesu tužbu protiv Juventusa, a sav novac, ako dobiju spor, doniraće u humanitarne svrhe odeljenju za dečju neuorologiju u Torinu.

BONUS VIDEO: POKAZALI SMO DA IMAMO DUŠU! Stefan Jović na dočeku košarkaša Srbije na aerodromu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)