SVI NA STADION: FSS pozvao osnovce na utakmicu protiv Mađarske

Tanjug

06. 09. 2023. u 12:16

Fudbalski savez Srbije (FSS) pozvao je danas osnovce da dođu na stadion "Rajko Mitić" u što većem broju i podrže nacionalni tim u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Mađarske.

СВИ НА СТАДИОН: ФСС позвао основце на утакмицу против Мађарске

FOTO: M.Vukadinovic

"Zbog zabrane igranja utakmice u prisustvu navijača, Fudbalski savez Srbije poziva najmlađe navijače da još jednom budu 12. igrač 'orlova' i naprave najlepšu fudbalsku atmosferu", naveo je FSS u saopštenju.

FSS je poziv uputio svim školama fudbala i fudbalskim klubovima koji rade sa decom osnovnoškolskog uzrasta, od sedam do 14 godina, kao i osnovnim školama širom Srbije.

Kako je naveo FSS, na broj do 15 dece potrebno je prijaviti jedno odgovorno, punoletno lice. "Grupe koje broje više od 15 dece u obavezi su da prijave onaj broj punoletnih lica proporcionalno navedenom pravilu", dodaje se.

FSS je naveo da će volonteri Saveza sve grupe dočekati na stadionu i smestiti na istočnu tribinu koja će biti namenjena najmlađim navijačima.

Utakmica je na programu sutra od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!