SVE UKUPNO - ZVEZDA BOLJA! Evo kakav je učinak crveno-belih protiv rivala koje im je dodelio žreb grupa za Ligu šampiona

Novosti online

31. 08. 2023. u 21:30

FUDBALERI Crvene zvezde saznali su imena rivala u Ligi šampiona. Crveno-beli će odmeriti snage sa Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsom, a evo kakav je učinak šampiona Srbije protiv pomenutih klubova.

СВЕ УКУПНО - ЗВЕЗДА БОЉА! Ево какав је учинак црвено-белих против ривала које им је доделио жреб група за Лигу шампиона

FOTO: FK Crvena zvezda

Zanimljivo je da ekipa koju sa klupe predvodi Barak Bahar nikad u istoriji nije igrala sa aktuelnom prvakom Evrope i klubom iz Nemačke. Sa Švajcarcima je ranije imala okršaje.

Zvezda i Jang Bojs su prvi put sastali 2004. godine u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kada je u Bernu bilo 2:2, dok su u Beogradu crveno-beli trijumfovali sa 3:0.

Nešto svežija su sećanja takođe, iz kvalifikacija za elitno takmičenje u sezoni 2019/2020 godine kada je ekipa iz Ljutice Bogdana preko tima iz Berna ušla u Ligu šampiona.

Tada je u Švajcarskoj bilo 2:2, a u revanšu 1:1, ali je zbog više postignutih golova u gostima Zvezda bila deo elite.

BONUS VIDEO: GOL ZA BUĐENjE NADE PRVAKA SRBIJE: Zvezdin gol Voždovcu posle tri primljena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)