TEŠKO POVREDIO SRPSKOG REPREZENTATIVCA, A ONDA: Košarkaš Južnog Sudana saznao šta je uradio i ovako reagovao

Novosti online

31. 08. 2023. u 17:08

SRBIJA je prvi deo Svetskog prvenstva u košarci okončala pobedom nad Južnim Sudanom (115:83), ali mrlju na taj trijumf "orlova" bacila je povreda Boriše Simanića.

ТЕШКО ПОВРЕДИО СРПСКОГ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА, А ОНДА: Кошаркаш Јужног Судана сазнао шта је урадио и овако реаговао

FOTO: FIBA.Basketball

Krilni centar naše reprezentacije je pred kraj utakmice dobio nezgodan udarac od Nunija Omota. Morao je tada da izađe iz igre, a kasnije se ispostavilo da je turnir za igrača Saragose završen.

Simanić je operisao bubreg i oseća se dobro. Ipak, posle današnje utakmice afričke selekcije protiv Filipina, košarkaš Južnog Sudana se izvinio srpskom igraču.

- Čuo sam da je otišao u bolnicu, moje izvinjenje, nisam takav igrač, nisam prljav. Želim mu brz oporavak, moliću se za njega. Nisam prljav igrač, iz dubine srca se izvinjavam svima koji su videli to, a njemu posebno - rekao je Omot medijima u Manili.

Podsetimo, Srbija sutra od 10 sati igra prvi meč druge faze Mundobasketa, a rival je Italija. Taj meč možete da pratite uživo na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Avramović pružio podršku saigraču: Svi smo uz Simanića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)