"DOĐI U SUBOTU DA PROSLAVIMO": Ovako su se zaposleni u Zvezdi zahvalili za 20.000 članova kluba (VIDEO)

Novosti online

28. 08. 2023. u 18:40 >> 18:59

FUDBALSKI klub Crvena zvezda dočekuje Novi Pazar za vikend, a to će biti ujedno i rođendan stadiona Rajko Mitić. Crveno-beli u najnovijoj objavi pozivaju navijače da u što većem broju ispune tribine stadiona.

ДОЂИ У СУБОТУ ДА ПРОСЛАВИМО: Овако су се запослени у Звезди захвалили за 20.000 чланова клуба (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Klub Crvene zvezde od danas broji 20.000 članova, a zaposleni na stadionu Rajko Mitić, snimili su video sa porukom zahvalnosti, između ostalog poručili su da je "počela nova era Crvene zvezde", a kompletnu poruku pogledajte u nastavku: 

- Zvezdaši, hvala za podršku i kada nije bilo lako. Hvala za bezuslovnu ljubav. Ovo je početak nove Zvezdine ere. Vidimo se u subotu od 20 časova na Marakani, dođite da zajedno proslavimo rođendan našeg stadiona, svi mi koji smo deo velike crveno-bele porodice. Budite uvek uz crveno-bele, jer Zvezda je naša porodica, navode crveno-beli. 

BONUS VIDEO: Bože pravde usred Zagreba 

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)