ULTIMATUM SRBINU! Trener Juventusa postavio uslov Dušanu Vlahoviću

Novosti online

25. 08. 2023. u 14:17

Trener Juventusa Masimilijano Alegri dao je ultimatum Dušanu Vlahoviću i Enriku Kijezi da ove sezone moraju da postignu minimum 40 golova, pišu italijanski mediji.

УЛТИМАТУМ СРБИНУ! Тренер Јувентуса поставио услов Душану Влаховићу

FOTO: Profimedia

Navodno, cilj iskusnog stručnjaka je da golgeterski učinak crno-belih iz Torina ove sezone mora biti mnogo bolji nego što je bio prethodne dve, gde su postigli 57, odnosno 56 pogodaka.

Alegri je Vlahoviću i Kijezi dao konkretan cilj, a to je da budu bolji od tandema Ronaldo - Dibala, kada su njih dvojica pre četiri godine postigli 42 gola, od 80 Juventusovih. 

Takođe, definitivno je stavljena tačka oko prelaska srpskog reprezentativca u redove Čelsija, menadžer "plavaca" Maurisio Poketino je otkrio da njemu ne treba profil igrača kakav je Vlahović i da nema nikakve šanse da se Srbin preseli u London.

Podsetimo, Vlahović i Juventus su odlično krenuli sezonu, jer su crno-beli na gostovanju pobedili Udineze sa 3:0, a strelac u tom meču je bio srpski napadač, i asistent kod gola Rabioa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu