JUNAJTED MU NIJE OPROSTIO: Mejson Grinvud više neće igrati za giganta iz Mančestera posle skandala - za koji nije kriv

Novosti online

21. 08. 2023. u 21:45

ENGLESKI fudbaler Mejson Grinvud nema više budućnosti na "Old Trafordu", pošto je klub odlučio da je najbolje rešenje za dve stvari da se raziđu.

ЈУНАЈТЕД МУ НИЈЕ ОПРОСТИО: Мејсон Гринвуд више неће играти за гиганта из Манчестера после скандала - за који није крив

FOTO: EPA

Ovaj 21-godišnjak je dete "crvenih đavola". Dve i po godine je bio standardan u prvom timu, pokazao je raskošan talenat, a onda je u januaru 2022. usledio skandal.

Naime, on je optužen za pokušaj silovanja i nasilje nad devojkom zbog čega je uhapšen. Sve to je okončano posle godinu bez podizanja optužnice i on je pušten na slobodu uz kauciju.

Mančester junajted je zimus počeo internu istragu koja je završena ovog leta. Doneta je odluka da je Grinvud naštetio imidžu kluba i da je najbolje rešenje da napusti "Old Traford".

Ostaje da se vidi koja će biti naredna stanica u karijeri ovog talentovanog krilnog napadača. Pominjalo se ovog leta, doduše stidljivo da su za njega interesovanje pokazali Atalanta i Roma.

BONUS VIDEO: Bukari kao brzi voz: Ovako je Zvezda povela protiv Spartaka

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)