OVO IM SE DOSAD NIJE DESILO: Evo kako je FK Dinamo Zagreb proveo dan u Atini pred revanš sa AEK-om

Novosti online

19. 08. 2023. u 18:42

UBISTVO navijača AEK-a, tokom tuče koju su izazvali huligani Dinama iz Zagreba, dovela je do velikih tenzija u dvomeču pomenutih klubova u kvalifikacijama za Ligu šampiona. A večeras, pred revanš u Atini, gde se ubistvo i dogodilo, igra se druga utakmice, usled koje su "modri" prvi put morali da pristanu na određene promene u svom ponašanju.

ОВО ИМ СЕ ДОСАД НИЈЕ ДЕСИЛО: Ево како је ФК Динамо Загреб провео дан у Атини пред реванш са АЕК-ом

FOTO: Tanjug/AP

Naime, kako javljaju "Sportske novosti", u glavnom gradu Grčke niko živ nije mogao da na ulicama sretne bilo koga iz zagrebačke delegacije - jer su svi članovi Dinama koji su doputovali u Atinu ostali u hotelu.

Ta (samo)izolacija je i sasvim razumljiva, imajući u vidu bes navijača AEK-a posle ubistva njihovog člana u neredima koji su se desili dan pred predviđeni prvi susret pomenutih timova.

Imajući u vidu da je tragedija obeležila velike atinske incidente, UEFA je rešila da se dan kasnije meč AEK - Dinamo odloži za deset dana, te su se hrvatski i grčki klub najpre  sastali u Zagrebu, a ove subote igra se revanš.

Podsetimo, AEK je kao gost na izuzetno dramatičan način savladao Dinamo, pa je "modrima" možda i prijalo da se u potpunosti usredsrede na revanš 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, što baš i ne bi bilo lako da su igrači šetali ulicama Atine i tako izazivali reakcije navijača rivala.

Revanš se igra od 20.45, a pobednik će u poslednjoj kvalifikacionoj rundi s Antverpom odlučivati ko će nastupiti u elitnom evropskom klupskom nadmetanju.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)