SVEMIRSKI BROD USRED ZAJEČARA: Predsednik Vučić o stadionima koji se grade u Srbiji

Novosti online

10. 08. 2023. u 22:00

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je, tokom gostovanja u emisiji "Ćirilica" na Hepi televiziji, govorio i o izgradnji modernih stadiona u našoj zemlji.

СВЕМИРСКИ БРОД УСРЕД ЗАЈЕЧАРА: Председник Вучић о стадионима који се граде у Србији

Foto: Grad Zaječar

Vučić ističe da ljudi žele nešto više od samog loptanja, i da kada dovedu dete hoće da nešto pojedu i popiju, da se zabave.

- Vi kada platite kartu od 130 dolara za NBA utakmicu, ne gledate vi Memfis-Njujork, već je to spektakl. Gledate kako predstavljaju vatrogasce, pa kupite kokice, idete u šoping. Ima 500 zabavljača. Mi moramo da idemo sa više sadržaja. Mi nećemo ove nove stadione ostaviti nama na upravljanje. Tražimo najbolje međunarodne agencije koje će voditi te stadione. U Leskovcu, sada kad otvorimo novi stadion, ići ću da gledam Čukarički. To će biti spektakularno. Stadion u Zaječaru spolja izgleda kao Alijanc Arena, kao svemirski brod u sred Zaječara. I šta god da uradite kažu da im ne treba. Tako su govorili i za Beograd na vodi, a ja ih stalno viđam kada odem da se prošetam - rekao je on.

Bonus video: Trenutak kada su prvi put upaljeni reflektori na novom stadionu u Loznici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (99)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)