"DINAMO JE ZNAO DA DOLAZE KRIMINALCI": Atinjani otpužili Hrvate za jeziv incident u Atini

Novosti online

08. 08. 2023. u 12:27

FUDBALSKI svet je u šoku zbog jezivog sukoba navijača AEK-a iz Atine i zagrebačkog Dinama. Čelnici grčkog kluba ljuti su na Hrvate, krive ih za incidente.

ДИНАМО ЈЕ ЗНАО ДА ДОЛАЗЕ КРИМИНАЛЦИ: Атињани отпужили Хрвате за језив инцидент у Атини

FOTO: Profimedia

Besni su i na grčku policiju, a napustili su bezbednosni sastanak sa delegacijom iz Zagreba. Oni su se oglasili saopštenjem:

- AEK ne želi da bude ni na jednom sastanku na kojem učestvuje Dinamo - rekao je potpredsednik grčkog kluba i glavni direktor Giorgos Kosmas i dodao:

- Trenutno je nezamislivo i paranoično biti na sastanku dok tugujemo zbog gubitka života našeg navijača. AEK smatra Dinamo Zagreb potpuno odgovornim jer je znao za svojih 150 i više navijača koji su došli u Atinu. Na jučerašnjem sastanku nisu nikoga obavestili, osim da je možda tridesetak navijača kupilo ulaznice kako bi pokušali da uđu na stadion tokom utakmice.

Za kraj su iz AEK-a poručili.

- Dinamo Zagreb smatramo potpuno odgovornim što je grupa hrvatskih organizovanih kriminalaca organizovano iz Zagreba krenula da napravi to što je napravila - stoji u saopštenju šampiona Grčke.

Podsetimo, u jezivim incidentima život je izgubio 29-godišnji navijač Atinjana. Treba reći i da je utakmica otkazana.

BONUS VIDEO: NEVEROVATNO: Evo zašto je prekinuta utakmica Vojvodina - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!