DA LI JE NA POMOLU FUDBALSKA BOMBA? Italijani pišu: Luka Jović želja Zvezde

Novosti online

07. 08. 2023. u 10:11

FUDBALERI Crvene zvezde ponizili su nedavno Fiorentinu (5:0) u prijateljskoj utakmici, a sada bi šampion Srbije mogao da dobije veliko pojačanje iz italijanskog tima.

ДА ЛИ ЈЕ НА ПОМОЛУ ФУДБАЛСКА БОМБА? Италијани пишу: Лука Јовић жеља Звезде

FOTO: M. Vukadinović

Naime, sinoć se oglasio Nikolo Skira, poznati italijanski novinar koji se bavi transferima. On je naglasio da crveno-beli žele da vrate Luku Jovića.

Najpre je navijački portal Fiorentine "Firenze Viola" preneo da Crvena zvezda u avgustu planira da angažuje srpskog reprezentativca i da mu za početak garantuje šest utakmica u grupnoj fazi Lige šampiona.

Ipak, problem je taj što klub iz Firence ne želi da ga da na pozajmicu, već hoće transfer, a prema specijalizovanom "Transfermarktu" Jovićeva vrednost je 8.000.000 evra.

FOTO: M. Vukadinović

 

Iza njega je sezona u kojoj je bilo i uspona i padova, pa je na kraju odigrao 50 mečeva i na njima postigao 13 golova, međutim, nije se izdvojio kao nezamenljivi deo tima, pa se sve vreme borio za minutažu sa Kabralom.

Videćemo da li ga je partija Zvezde toliko kupila da je počeo da razmišlja o povratku u 25. godini.

- Osećaj je zaista divan, krivo mi je što smo se pokazali u ovakvom loše svetlu. Da smo dopustili da nas Zvezda u prvih 25 minuta, da kažem, razbije. Zvezda je jedan moderan i mlad tim, videli ste u kakvom sastavu su završili utakmicu. Momci imaju svetlu budućnost i ja im zaista želim puno sreće u Ligi šampiona. Biću njihov verni navijač i nadam se povratku na Marakanu jednog dana. Ako budem u situaciji, naravno da ću doći da pogledam neku utakmicu - rekao je Luka Jović posle meča u Beogradu.

BONUS VIDEO: "MOŽDA SLEDEĆI PUT!" Bahar imao poruku za Zvezdine navijače posle pobede nad Napretkom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!