PLATA IZ SNOVA! Dušan Tadić napustio Ajaks i potpisao sjajan ugovor

Novosti online

16. 07. 2023. u 22:36

KAPITEN fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić je nedavno napustio Ajaks, a od nedelje u veče ima novi klub.

ПЛАТА ИЗ СНОВА! Душан Тадић напустио Ајакс и потписао сјајан уговор

FOTO: FSS

Iako su holanski mediji tvrdili da je turski Bešiktaš ponudio Tadiću ugovor na dve godine, uz platu na godišnjem nivou od 3,5 miliona evra, kapiten "orlova" zaista nastalja karijeru u Turskoj, ali u drugom gigantu i za veći novac.

Kako je saopštio Fenerbahče, sa Tadićem je potpisan ugovor na dve sezone, a u svakoj od njih srpski as će zarađivati po 4,2 miliona evra.


- Sjajan je osećaj biti deo tako velikog kluba. Fenerbahče ima sjajne navijače i ne mogu da dočekam da zaigram fudbal pred njima. Želim da osvojim mnoge trofeje baš sa tim navijačima. Oni nam mnogo znače i potrebna nam je njihova podrška. Bićemo uspešni upravo zahvaljujući energiji naših pristalica - poručio je srpski as.

Inače, ovaj transfer obradovao je i našeg košarkaškog reprezentativca Bogdana Bogdanovića, koga je posebno oduševio izbor pesme kojom je Tadić dočekan u Turskoj. U pitanju je obrada hita koji se u fudbalu, bar kada je o našim igračima reč, posvećen Aleksandru Mitroviću, ali se sada peva i po turskoj "Tadic's on fire":

Podsetimo, Dušan Tadić je u Holandiju stigao 2018. godine i od tada odigrao 214 utakmica, te postigao 105 golova i imao 112 asistencija.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)