TANDEM UMESTO MBAPEA: Pari Sen Žermen postavio ultimatum svom najboljem fudbaleru

Rukovodstvo pariskih "svetaca" odlučno je da se rastane od svog najboljeg fudbalera Kilijana Mbapea, ukoliko kapiten "petlova" ne donese hitnu odluku o produžetku ugovora. Da pokažu da se ne šale, našli su i zamenu. I to dvostruku. Na spisku želja su Bernardo Silva i Žao Feliks!

ТАНДЕМ УМЕСТО МБАПЕА: Пари Сен Жермен поставио ултиматум свом најбољем фудбалеру

FOTO: Tanjug/AP

U celu priču umešao se, ni manje ni više, i katarski emir Tamin al Tani, s identičnom željom da supertalentovani momak iz pariskog predgrađa Bondi bude prodat, ukoliko se ne odluči da ponovo stavi paraf na ugovor.

Kilijan Mbape je ugovor s Parižanima produžio prošlog leta, na dve godine. Uporno izjavljuje da mu je u Parizu lepo i da ne namerava da menja sredinu ovog leta, ali je problem u tome što će, ukoliko ponovo ne produži ugovor, od sredine sledeće godine biti slobodan, pa bi klub iz Grada svetlosti značajno finansijski štetio u takvim transferu.

Pred Mbapeom je, tako, sada izbor: ili novi ugovor, ili izlazna karta. Na izlasku strpljivo čeka Real iz Madrida, ali je pitanje hoće li u ovom trenutku izdvajati stotine miliona, za ono što bi mogli da dobiju besplatno kroz dvanaest meseci. Do tada bi Mbapeova fudbalska sudbina, međutim, mogla da poprimi sasvim drugi tok.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!